Altres pàgines

CEEB
synergyfit-170x100
trampoli-170x100
badminton-170x100
ttc-170x100
synergyrun-170x100
iogaMB-170x100
nordic-walk-170x100
vacances-170x100

Activitats

MARXA NÒRDICA

Descobreix el nostre Especial Confinament

Tenint en compte la situació de confinament dictada per les autoritats amb l’objectiu de frenar l’impacte del coronavirus, durant el mes de maig de 2020 vem incorporar de forma periòdica un seguit de capítols amb informació útil sobre Marxa Nòrdica!! Descobriu els punts clau d’aquesta fascinant disciplina cardiovascular clicant les imatges que veureu a continuació.

Sabies què…?

L’activitat de marxa nòrdica o “nordic walk” del CEM La Mar Bella se celebra dilluns i dimecres, de 19.00 a 20.00 h., i dos dissabtes al mes a les 10.00 h. Podeu consultar dates i horaris més específics al punt de recepció de la instal·lació. Recordeu que l’activitat és gratuïta per a persones abonades. Per a altres usuaris i usuàries, el preu és de 25 € al mes. Gaudim plegats de la marxa nòrdica!!

SYNERGY

Activitat dirigida en grup, on es treballa per estacions, amb l’objectiu de tonificar tot el cos i treballar també la part aeròbica jugant amb els descansos entre estacions i la intensitat dels exercicis. L’estructura està dividida en varies estacions que permeten treballar la musculatura de forma completa. També s’utilitza material funcional com són els TRX, kettlebells, gomes, bossu, etc. que li dóna més dinamisme i qualitat a l’entrenament.

El Synergy se celebra dimarts i dijous, de 18.00 a 19.00 h. Es tracta d’una activitat gratuïta per als abonats i abonades a la instal·lació. Pel que fa al preu normal de l’activitat és de 25 € al mes.

Tots aquells interessats poden sol·licitar una plaça a través del correu electrònic cemlamarbella@elconsell.cat o adreçant-se a la recepció de la instal·lació un dia abans de l’activitat.

SYNRGY RUN

Buscant una activitat dinàmica, entretinguda i original? Synergy RUN és l’activitat on la combinació de força i resistència en petites, divertides i variades estacions, dissenyades especialment per aquells corredors que volen anar un pas més enllà, combinant accessoris, peses, cordes i molta energia, t’ajudaran a modelar el físic i millorar la condició física ràpidament.

Els horaris de l’activitat són:

    • Dimarts i dijous

Tots aquells interessats poden sol·licitar una plaça a través del correu electrònic marbella@elconsell.cat o adreçant-se a la recepció de la instal·lació un dia abans de l’activitat.

El primer dia podeu venir gratuïtament, sense cap compromís, a provar l’activitat.

banner synrgy run

IOGA

Des del CEM la Mar Bella iniciem una nova activitat de Ioga a l’aire lliure, sempre que el temps ho permeti, a la platja, amb les onades com a fil musical i el mar com a escenari.

Els horaris de l’activitat són:

  • Dimarts i dijous de 7.15 h. a 8.30 h

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb recepció (cemlamarbella@elconsell.cat o trucant al 93 221 06 76). També podeu contactar amb la nostra instructora de ioga, Faireth Villasmil a través d’Instagram.

TRAMPOLÍ

L’escola de trampolí de La Mar Bella (llit elàstic) va néixer a l’octubre de 2011 amb l’objectiu d’iniciar i promocionar un esport diferent per a nens i nenes de diverses edats, minoritari i molt poc conegut encara però de ben segur, molt divertit.

Els grups es divideixen per edats i s’entrenen 2 dies a la setmana. Hi ha un grup especial de competició, els dilluns, per als nens i nenes que ja poden començar a competir i que tenen un nivell més alt.

El complex disposa del material adequat per poder practicar aquesta modalitat que es desenvolupa a la sala polivalent “peixera”.

Informació: enviant un correu a cemlamarbella@elconsell.cat o a la recepció del pavelló.

Informació i horaris Escola de Trampolí (2020-2021)

BÀDMINTON

La proposta de l’escola de bàdminton s’adreça a nens, nenes i adults que vulguin iniciar-se en aquesta modalitat esportiva.

Pensem que era un deute que els gestors teníem amb la Mar bella, recuperar l’esport per al qual va ser dissenyada i intentar recol·locar-lo dins del panorama ciutadà.

L’escola va iniciar-se al setembre del 2014. Actualment està formada per 7 grups: tres grups d’escolars i quatre grups d’adults.

A part d’aquests grups també tenim un grup destinat per a nens/es amb l’aspectre d’Asperguer.

L’escola disposa del material esportiu adequat (xarxes, volants i raquetes) per a poder practicar aquest esport en perfectes condicions.

A part dels entrenaments habituals, els usuaris de l’escola també poden participar en la lliga escolar de bàdminton que organitza el Consell Escolar de Barcelona, juntament amb alguns tornejos puntuals que s’organitzen durant la temporada.

Per a més informació, podeu escriure a cemlamarbella@elconsell.cat o adreçar-vos a la recepció del pavelló.

Informació i horaris Escola Bàdminton escolars (2020-2021)

Informació i horaris Escola Bàdminton adults (2020-2021)

ESCOLA DE TRIATLÓ – ProAm Training

És el primer centre d’entrenament per a triatletes a Barcelona. Compte amb les millors instal·lacions esportives i amb el cos tècnic professional de ProAm Training. Triatló – Club ProAm està dirigit per a triatletes que busquen millorar el seu rendiment en mans d’un equip tècnic professional i  també per a esportistes que desitgin convertir-se en triatletes i que busquen ajuda professional per aconseguir-ho.

T’oferim:

  • Els entrenaments de les 3 disciplines esportives: natació (a mar obert i en piscina en època hivernal), ciclisme i atletisme on s’inclou també el treball de tècnica, transicions, treball de força i potència, amb una metodologia basada en les ciències de l’esport.
  • Planificació personalitzada de l’entrenament amb la plataforma de ProAm Training. L’eina on-line més completa i innovadora en preparació esportiva.
  • Avaluació del rendiment esportiu.
  • Equip tècnic professional, amb especialistes que t’ajudaran a millorar el teu rendiment i marques personals en cada una de les 3 disciplines.
  • Assessorament professional en el control de les cargues d’entrenament, suplementació i confecció de l’escalfament esportiu.
  • Determinació dels pics de forma de la temporada.
  • Instal·lacions esportives completes i adequades per a la preparació del Triatló.

Informació: info@proamtraining.com o a la recepció del pavelló.

Consultar preus i horaris: presentació Triatló – Club ProAm

SESSIONS DE TAST

Oferta de promoció esportiva destinada a les escoles i centres educatius. Aquestes sessions a la carta permeten apropar a l’alumnat modalitats esportives que no poden realitzar habitualment al seu centre. La demanda la formula l’escola, d’acord amb l’oferta de diferents modalitats que ofereix la Mar Bella.

Aquestes sessions van destinades a grups/classe, tenen una durada de 75 minuts i són totalment pràctiques. Es poden combinar per a poder realitzar més d’una sessió al llarg del matí. A més a més, les sessions de tast es desenvolupen en diferents espais de la instal·lació i són impartides per personal preparat de cada modalitat. Dins del preu s’inclou el cost de la instal·lació, el material específic i el monitoratge.

El cost de la sessió és de 30 € per grup classe i modalitat, i la data de realització i l’horari es consensuen amb la disponibilitat d’espai al CEM La Mar Bella. També es poden demanar sessions de tast d’esports de platja, que es desenvoluparien a la platja de la Mar Bella, annexa al complex. El preu en aquest cas és de 40 € per sessió.

Per a més informació, podeu escriure a cemlamarbella@elconsell.cat o adreçar-vos a la recepció del complex.

ESPORT PER VACANCES

Esport per nadal

Aquest casal multiesportiu se celebra durant els dies 22, 23 i 24 de desembre de 2020. Els i les participants tasten diferents estacions cada dia. Aquestes són ben diverses i giren al voltant de l’activitat física i l’esport (trampolí, bàdminton, atletisme, rugbi, handbol, iniciació al triatló i defensa personal, entre d’altres). El monitoratge dels grups és a càrrec de personal voluntari format adequadament, procedents d’entitats col·laboradores de la casa: CNPN Rugbi, Barcelona Atletisme, Handbol Poblenou, Krav Maga Barcelona, ProAm, el CE Olímpic Mar Bella i el patrocinador oficial del casal: Wala. Els beneficis econòmics del casal es destinen de manera íntegra a l’ONG ADIA (Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica). A més a més, cadascun dels nens, nenes participants rebran una samarreta commemorativa, gentilesa de Wala.

L’horari és de 9.00 a 13.30 h. amb un servei d’acollida gratuït de 8.00 a 9.00 h. L’edat de participació va dels 5 als 13 anys (educació primària). Pel que fa al cost d’inscripció és de 10 € un dia, 15 € dos dies i 20 €, tres. Per inscriure’s, cal omplir el formulari corresponent i entregar-lo imprès al punt de recepció del CEM La Mar Bella (Av. del Litoral, 86, Barcelona). Un cop allà, haureu de realitzar el pagament d’inscripció en efectiu. Ah! Recordeu que les places són limitades… Us esperem a totes i a tots per gaudir de l’esport més solidari!!!

Per a més informació: cemlamarbella@elconsell.cat / 93 221 06 76.

Campus solidari Zona Bàsquet

Un espai 100% de bàsquet que busca la qualitat, l’aprenentatge i el divertiment. Se celebra coincidint amb els dies de descans escolar de Setmana Santa. Durant la seva estada, els nois i noies perfeccionaran les seves habilitats gaudint amb l’esport que més els hi agrada. Inclou: entrenaments tècnics, tàctics, específics, campionats All-Stars, clínics, visualitzacions de vídeos, partits, etc. Estan dirigits per tècnics qualificats.

Horari: de 9.00 a 17.00 h. (amb servei d’acollida gratuït de 8:00 h a 9:00 h i dinar inclòs) .

Participants: nenes i nens nascuts entre els anys 2005 al 2012.

Cost: 95 euros tot inclòs, amb descomptes per a germans.

Altres: informes finals personalitzats, samarretes commemoratives, regals i sorpreses per a tots els participants.

Informació entitats: en cas que les entitats vulguin inscriure un grup de nens/es per participar al Campus Zona Bàsquet, estudiarem incorporar un dels vostres entrenadors a l’equip tècnic del campus.

Informació: cemlamarbella@elconsell.cat o bé a la recepció del complex.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic a l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies