Altres pàgines

CEEB
Batminton
Trampoli
Triathlon
Vacances
Synergy
Ioga
Nordic Walk
Pilates

Activitats

ENTRENADORS PERSONALS

Disposem de professionals amb una alta experiència i formació esportiva, d’esperit motivador, rigor a l’hora de treballar i capacitat d’adaptar-se a cada usuari. Els 3 entrenadors personals del CEM La Mar Bella -Artur Celma, Adrià Revilla i Pau Fradera- ofereixen sessions de caràcter personalitzat perquè assoleixis els teus objectius de forma progressiva. Amb tota mena de recursos, un bon feedback amb cada sessió i una planificació sòlida a l’hora d’entrenar.

El preu d’una hora d’entrenament personal a La Mar Bella és de 40,80 € per a no abonats. D’altra banda, hi ha preu amb descompte per a persones abonades al complex. Pel que fa a la inscripció i demanar hora, cal adreçar-se a la recepció de la instal·lació. Per a més informació, es pot enviar un correu a cemlamarbella@elconsell.cat.

VÍDEO PROMOCIONAL

Artur Celma
 • Fitness
 • Atletisme
 • Halterofilia
 • Treball de core
Pau Fradera
 • Fitness
 • Atletisme
 • Readaptació
 • Entrenament de força
Adrià Revilla
 • Fitness
 • Atletisme
 • Treball de core
 • Entrenament funcional

MARXA NÒRDICA

Descobreix el nostre Especial Confinament

Tenint en compte la situació de confinament dictada per les autoritats amb l’objectiu de frenar l’impacte del coronavirus, durant el mes de maig de 2020 vem incorporar de forma periòdica un seguit de capítols amb informació útil sobre Marxa Nòrdica!! Descobriu els punts clau d’aquesta fascinant disciplina cardiovascular clicant les imatges que veureu a continuació.

Sabies què…?

L’activitat de marxa nòrdica o “nordic walk” del CEM La Mar Bella se celebra:

 • Grup matí: dimarts i dijous de 10.00 a 11.00 h.
 • Grup tarda: dilluns i dimecres de 19.00 a 20.00 h.
 • Dos dissabtes al mes a les 10.00 a 11.30 h.

Podeu consultar dates i horaris més específics al punt de recepció de la instal·lació. Recordeu que l’activitat és gratuïta per a persones abonades. Gaudim plegats de la marxa nòrdica!!

SYNERGY

Activitat dirigida en grup, on es treballa per estacions, amb l’objectiu de tonificar tot el cos i treballar també la part aeròbica jugant amb els descansos entre estacions i la intensitat dels exercicis. L’estructura està dividida en varies estacions que permeten treballar la musculatura de forma completa. També s’utilitza material funcional com són els TRX, kettlebells, gomes, bossu, etc. que li dóna més dinamisme i qualitat a l’entrenament.

El Synergy se celebra dimarts i dijous, de 18.00 a 19.00 h. Es tracta d’una activitat gratuïta per als abonats i abonades a la instal·lació.

Tots aquells interessats poden sol·licitar una plaça a través del correu electrònic cemlamarbella@elconsell.cat o adreçant-se a la recepció de la instal·lació un dia abans de l’activitat.

Més informació

IOGA

Des del CEM la Mar Bella, iniciem una nova activitat de ioga a l’aire lliure, sempre que el temps ho permeti. Les sessions se celebren a la platja amb les onades com a fil musical i el mar com a escenari. Els horaris de l’activitat són:

 • Dimarts de 7.30 h a 8.30 h. i dijous de 13.30 h. a 14.30 h.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb la instal·lació enviant un correu a cemlamarbella@elconsell.cat o trucant al 93 221 06 76.

PILATES

El mètode Pilates és un sistema d’entrenament físic i mental creat a principis del segle XX -per Joseph Hubertus Pilates- que uneix la força muscular amb la relaxació d’una forma dinàmica que potencia el control mental de l’esportista. També coneguda com a “Contrologia”, aquesta disciplina afavoreix l’ús de la ment per controlar el cos buscant l’equilibri i la fermesa de la columna vertebral.
Pilates és perfecte per prevenir i curar el dolor d’esquena i és habitual la seva pràctica com a teràpia de rehabilitació. Els objectius fonamentals són: l’alineament, la centralització, la concentració, el control i la precisió, la fluidesa i -finalment- la respiració.
L’activitat de Pilates se celebra al complex de La Mar Bella de forma regular els dimecres de 13.30 a 14.30 h.

Més informació

TRAMPOLÍ

L’Escola de Trampolí de La Mar Bella va néixer a l’octubre de 2011 amb l’objectiu d’iniciar i promocionar un esport de caràcter minoritari, poc conegut i orientat a nens i nenes. Els grups es divideixen per edats i s’entrena 2 dies a la setmana. Hi ha un grup especial de competició, els dilluns, per als nens i nenes que ja poden començar a competir i que tenen un nivell més alt.

El complex disposa del material adequat per poder practicar el trampolí a la sala polivalent, també coneguda com la “peixera”. Per a més informació, cal enviar un correu a cemlamarbella@elconsell.cat o que us adreceu al punt de recepció del pavelló.

Informació i horaris Escola de Trampolí (2021-2022)

BÀDMINTON

La proposta de l’Escola de Bàdminton s’adreça a nens, nenes, joves i adults que vulguin iniciar-se en aquesta modalitat esportiva. Pensem que era un deute que els gestors teníem amb la Mar bella, recuperar l’esport per al qual va ser dissenyada i intentar recol·locar-lo dins el panorama ciutadà.

L’escola va iniciar-se al setembre del 2014. Actualment està formada per 7 grups: tres grups d’escolars i quatre grups d’adults. A part d’aquests grups també disposem d’un grup destinat a nens i nenes amb l’aspectre d’Asperger. A més a més, comptem amb material esportiu adequat a la pràctica del bàdminton (xarxes, volants i raquetes) en les millors condicions.

A part de l’entrenament habitual, els usuaris i usuàries també poden participar a la lliga escolar de bàdminton que organitza el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, juntament amb alguns tornejos puntuals que s’organitzen durant la temporada. Per a més informació, cal escriure a cemlamarbella@elconsell.cat o adreçar-vos a la recepció del pavelló.

Informació i horaris Escola Bàdminton escolars (2021-2022)

Informació i horaris Escola Bàdminton adults (2021-2022)

ESCOLA DE TRIATLÓ – ProAm Training

És el primer centre d’entrenament per a triatletes a Barcelona. Compte amb les millors instal·lacions esportives i amb el cos tècnic professional de ProAm Training. Triatló – Club ProAm està dirigit per a triatletes que busquen millorar el seu rendiment en mans d’un equip tècnic professional i  també per a esportistes que desitgin convertir-se en triatletes i que busquen ajuda professional per aconseguir-ho.

T’oferim:

 • Els entrenaments de les 3 disciplines esportives: natació (a mar obert i en piscina en època hivernal), ciclisme i atletisme on s’inclou també el treball de tècnica, transicions, treball de força i potència, amb una metodologia basada en les ciències de l’esport.
 • Planificació personalitzada de l’entrenament amb la plataforma de ProAm Training. L’eina on-line més completa i innovadora en preparació esportiva.
 • Avaluació del rendiment esportiu.
 • Equip tècnic professional, amb especialistes que t’ajudaran a millorar el teu rendiment i marques personals en cada una de les 3 disciplines.
 • Assessorament professional en el control de les cargues d’entrenament, suplementació i confecció de l’escalfament esportiu.
 • Determinació dels pics de forma de la temporada.
 • Instal·lacions esportives completes i adequades per a la preparació del Triatló.

Informació: info@proamtraining.com o a la recepció del pavelló.

Consultar preus i horaris: presentació Triatló – Club ProAm

SESSIONS DE TAST

Es tracta d’una oferta de promoció esportiva destinada a les escoles i centres educatius. Concretament, a grups de 1r de primària a 2n de batxillerat. Aquestes sessions a la carta permeten apropar a l’alumnat modalitats esportives que no poden realitzar habitualment al seu centre. Es formula la demanda des de l’escola, d’acord amb l’oferta de diferents modalitats que ofereix La Mar Bella.

Aquestes sessions van destinades a grups-classe, tenen una durada de 75 minuts i són totalment pràctiques. En una jornada es pot realitzar un màxim de 2 sessions de tast per 3 grups classe.

Oferim: bàdminton, trampolí, rugbi, atletisme, ioga i marxa nòrdica. Els tècnics i tècniques són especialistes de cadascuna de les modalitats i provenen de les entitats col·laboradores: CEO La Mar Bella, Club Natació Poblenou, Barcelona Atletisme Club i Club d’Atletisme Canaletes. Trobareu tota la informació i els passos a seguir al document adjunt.

INFORMACIÓ I NORMATIVA

FORMULARI

Per a més informació, podeu escriure a cemlamarbella@elconsell.cat o adreçar-vos al punt de recepció del complex.

ESPORT PER VACANCES

Campus La Mar Bella (del 29 de març a l’1 d’abril)

Coincidint amb els dies festius de Setmana Santa, del 29 de març a l’1 d’abril de 2021, el CEM La Mar Bella proposa un seguit d’intenses jornades orientades a la pràctica i millora de les diferents disciplines esportives que es practiquen al Club Esportiu Olímpic Mar Bella: bàdminton, trampolí i triatló.

Les jornades, impartides per un equip tècnic d’alt nivell i orientades a esportistes nascuts entre el 2005 i el 2012, inclouen entrenaments tècnics, tàctics i específics, un aprenentatge a través de material audiovisual i partits. A més a més, la participació al campus implica el regal d’una samarreta exclusiva de l’edició 2021 per a cada esportista!!

 • Zona Bàdminton: de 6 a 19 anys
 • Zona Trampolí: de 6 a 18 anys
 • Zona Triatló: de 10 a 19 anys

Horari de les jornades: de 9.00 a 17.00 h. amb servei d’acollida gratuït de 8.00 a 9.00 h. i dinar inclòs cada dia.

Cost total del campus: 100 € (reduït a 80 €, per als germans o germanes del primer inscrit, i a 85 € per tots aquells i aquelles que s’inscriguin abans del 7 de març).

Campus Zona compta amb el suport de ProAm, Wala, Sant Aniol, Cuina Justa, CEEB, Generalitat de Catalunya, Ajuntament i Diputació de Barcelona i CE Olímpic Mar Bella.

Per a més informació, cal enviar un correu a cemlamarbella@elconsell.cat o accedint a la recepció del complex.

Esport per nadal

Es tracta del casal multiesportiu més nadalenc de Barcelona. S’acostuma a celebrar durant els dies 22, 23 i 24 de desembre de cada any. Els i les participants tasten diferents estacions cada dia. Aquestes són ben diverses i giren al voltant de l’activitat física i l’esport (trampolí, bàdminton, atletisme, rugbi, handbol, iniciació al triatló i defensa personal, entre d’altres). El monitoratge dels grups és desenvolupa a càrrec de personal voluntari format adequadament, que forma part d’entitats col·laboradores de la casa. CNPN Rugbi, Barcelona Atletisme, Handbol Poblenou, Krav Maga Barcelona, ProAm, el CE Olímpic Mar Bella i el patrocinador oficial del casal: Wala. Els beneficis econòmics d’aquest casal es destinen de manera íntegra a l’ONG ADIA (l’Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica). A més a més, cadascun dels nens i nenes participants reben una samarreta commemorativa, gentilesa de Wala.

L’horari de jornada és de 9.00 a 13.30 h. amb un servei d’acollida gratuït de 8.00 a 9.00 h. L’edat de participació va dels 5 als 13 anys (educació primària). Pel que fa al cost d’inscripció és de 10 € un dia, 15 € dos dies i 20 € els tres. Per inscriure’s, cal omplir el formulari corresponent i entregar-lo imprès al punt de recepció del CEM La Mar Bella (Av. del Litoral, 86, Barcelona). Un cop allà, haureu de realitzar el pagament d’inscripció en efectiu. Ah! Recordeu que les places són limitades… Us esperem a totes i tots per gaudir de l’esport més solidari!!!

Per a més informació, cal enviar un correu a cemlamarbella@elconsell.cat o trucar al 93 221 06 76.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic a l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies