Altres pàgines

CEEB

Enhorabona pel resultat obtingut al Campionat de Catalunya de Trampolí!

Per CEM La Mar Bella Fa 2 anys
Inici  /  Notícies  /  Enhorabona pel resultat obtingut al Campionat de Catalunya de Trampolí!

El trampolí que es practica a La Mar Bella torna a destacar! Diumenge, 19 de desembre, el CEM La Verneda va acollir el Campionat de Catalunya de Trampolí 2021. Una de les competicions més importants de la temporada esportiva. En aquesta ocasió, l’equip d’atletes de La Mar Bella va obtenir excel·lents resultats. Especialment, els més joves.

Van aconseguir medalla en els tres aparells on van participar:

• Quique Agell i Noa Luque a la categoria aleví
  • Estrella Ramon a la categoria infantil
  • Elia López i Lola Matamoros, 2a i 3a posició en minitrampolí

També van participar en aquesta competició la medallista de l’últim Campionat d’Espanya, Bali Moré, i una entregada Laia Medrano.

Classificació individual per aparells

NOA LUQUE (aleví)                       Campiona de MTR i DMT – 3a classificada a TRA

QUIQUE AGELL (aleví)                 2n classificat a TRA i DMT – 3r classificat a MTR

ESTRELLA RAMON (infantil)      Campiona de MTR – 3a classificada a TRA i DMT

ELIA LOPEZ (infantil)                   2a classificada a MTR

LOLA MATAMOROS (infantil)     3a classificada a MTR

Classificació per equips

Noa, Quique, Estrella i Laia (categoria Sub-14): 3r lloc a TRA i DMT

Actualment, vivim temps difícils pel que fa a l’entrenament regular. No obstant això, La Mar Bella ha obtingut molt bons resultats de competició i volem reconèixer el mèrit de tot l’equip i felicitar especialment a les seves entrenadores Susana Roch i Martina GonzalezÞ