Altres pàgines

CEEB
trampoli
vacances-lmb
marxa-nordica-lmb
synergy-lmb
bootcamp-lmb
pilates-lmb
cross-training-lmb
hipopressius-lmb
entrenament-personal
Botó_Tast

Activitats

ENTRENAMENT PERSONAL

Disposem de professionals amb una alta experiència i formació esportiva, d’esperit motivador, rigor a l’hora de treballar i capacitat d’adaptar-se a cada usuari. Els 2 entrenadors personals del CEM La Mar Bella – Raul Muñoz i Francisco Sánchez – ofereixen sessions de caràcter personalitzat perquè assoleixis els teus objectius de forma progressiva. Amb tota mena de recursos, un bon feedback amb cada sessió i una planificació sòlida a l’hora d’entrenar.

 • Sessió única: 43,35 €
 • Pack 5 sessions: 200 €
 • Pack 10 sessions: 400 € (inclou una programació individualitzada)

D’altra banda, La Mar Bella ofereix un 15% de descompte a les persones abonades interessades en un entrenament personal.

Pel que fa a la inscripció i horaris, cal adreçar-se a la recepció de la instal·lació. Finalment, podeu demanar més informació o consultar les condicions del servei enviant un correu a recepcio@cemmarbella.cat.

Raul Muñoz
 • Salut
 • Millora de la força
 • Rendiment esportiu
 • Tècnica d’halterofília i carrera
entrenador_Raul_SD
Francisco Sánchez
 • Hipertròfia
 • Funcional
 • Pilates
entrenador_Francisco_SD

NORDIC WALK

Descobreix el nostre Especial Confinament

A continuació podeu descobrir què és la marxa nòrdica o “nordic walk” a través d’un seguit de capítols amb informació útil sobre aquesta disciplina esportiva. Quins són els punts clau de la nòrdica?

L’activitat de marxa nòrdica o “nordic walk” del CEM La Mar Bella se celebra:

 • Grup matí: dimarts i dijous de 10.00 a 11.00 h.
 • Grup tarda: dilluns i dimecres de 19.00 a 20.00 h.
 • Dos dissabtes al mes a les 10.00 a 11.30 h.

Podeu consultar dates i horaris més específics al punt de recepció de la instal·lació. Recordeu que l’activitat és gratuïta per a persones abonades. Gaudim plegats de la marxa nòrdica!!

RESERVA CLASSES

SYNERGY

Activitat dirigida en grup, on es treballa per estacions, amb l’objectiu de tonificar tot el cos i treballar també la part aeròbica jugant amb els descansos entre estacions i la intensitat dels exercicis. L’estructura està dividida en varies estacions que permeten treballar la musculatura de forma completa. També s’utilitza material funcional com són els TRX, kettlebells, gomes, bossu… que li dóna més dinamisme i qualitat a l’entrenament.

El Synergy se celebra dimarts i dijous, de 18.00 a 19.00 h. Es tracta d’una activitat gratuïta per als abonats i abonades a la instal·lació.

Tots aquells interessats poden sol·licitar una plaça a través del correu electrònic recepcio@cemmarbella.cat o adreçant-se a la recepció de la instal·lació un dia abans de l’activitat.

RESERVA CLASSES

PILATES

El mètode Pilates és un sistema d’entrenament físic i mental creat a principis del segle XX -per Joseph Hubertus Pilates- que uneix la força muscular amb la relaxació d’una forma dinàmica que potencia el control mental de l’esportista. També coneguda com a “Contrologia”, aquesta disciplina afavoreix l’ús de la ment per controlar el cos buscant l’equilibri i la fermesa de la columna vertebral.
Pilates és perfecte per prevenir i curar el dolor d’esquena i és habitual la seva pràctica com a teràpia de rehabilitació. Els objectius fonamentals són: l’alineament, la centralització, la concentració, el control i la precisió, la fluidesa i -finalment- la respiració.
L’activitat de Pilates se celebra al complex de La Mar Bella de forma regular els dilluns i dimecres de 14.00 a 15.00 h.

RESERVA CLASSES

BOOTCAMP

Consisteix en entrenaments d’alta intensitat. Un clar exemple és el Hiit, una activitat basada en pauses curtes de recuperació entre exercicis per mantenir una freqüència cardíaca alta amb l’objectiu de millorar la força, la composició corporal i millorar el nostre sistema cardiovascular. Aquesta activitat dirigida se celebra cada dilluns de 18.00 a 19.00 h.

RESERVA CLASSES

CROSS TRAINING

Entrenaments  d’alta intensitat, tant de força com  cardiovasculars amb l’objectiu principal de potenciar la condició física de l’esportista i incrementar-ne el rendiment esportiu, es tracta d’un tipus d’entrenament en què el nivell d’intensitat ve marcat per la càrrega o bé per la velocitat en l’execució de l’exercici. Aquesta activitat dirigida se celebra cada dimarts i dijous de 14.00 a 15.00 h. i de 19.00 a 20.00 h.

RESERVA CLASSES

HIPOPRESSIUS

Aquesta és una tècnica respiratòria procedent del  ioga on es treballa el control de la respiració i tota la musculatura abdominal. Com el seu nom indica, la tècnica d’hipopressius es caracteritza per aconseguir una disminució de la pressió intraabdominal amb l’objectiu de treballar de forma més segura l’estabilitat de l’esportista. Aquesta activitat se celebra cada dimarts i dijous d’11.15 a 12.00 h.

RESERVA CLASSES

TRAMPOLÍ

L’Escola de Trampolí de La Mar Bella neix l’octubre de 2011 amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar aquesta espectacular modalitat gimnàstica, poc coneguda encara al nostre territori, però amb més adeptes cada dia.

L’activitat va adreçada a infants i joves en edat escolar que vulguin aprendre i gaudir de la modalitat més acrobàtica i divertida de la gimnàstica.

Els grups d’iniciació es divideixen per edats i entrenen 2 dies a la setmana. Pels gimnastes més avançats, hi ha un grup de competició federada que entrena 3 dies.

Per a més informació, cal enviar un correu a recepcio@cemmarbella.cat o adreçar-vos al punt de recepció del pavelló.

Informació i horaris Escola de Trampolí

BÀDMINTON

La proposta de l’Escola de Bàdminton s’adreça a nens, nenes, joves i adults que vulguin iniciar-se en aquesta modalitat esportiva. Pensem que era un deute que els gestors teníem amb la Mar bella, recuperar l’esport per al qual va ser dissenyada i intentar recol·locar-lo dins el panorama ciutadà.

L’escola va iniciar-se al setembre del 2014. Actualment està formada per 7 grups: tres grups d’escolars i quatre grups d’adults. A part d’aquests grups també disposem d’un grup destinat a nens i nenes amb l’aspectre d’Asperger. A més a més, comptem amb material esportiu adequat a la pràctica del bàdminton (xarxes, volants i raquetes) en les millors condicions.

A part de l’entrenament habitual, els usuaris i usuàries també poden participar a la lliga escolar de bàdminton que organitza el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, juntament amb alguns tornejos puntuals que s’organitzen durant la temporada. Per a més informació, cal escriure a recepcio@cemmarbella.cat o adreçar-vos a la recepció del pavelló.

Informació i horaris Escola Bàdminton escolars

Informació i horaris Escola Bàdminton adults

SESSIONS DE TAST

Es tracta d’una oferta de promoció esportiva destinada a les escoles i centres educatius. Concretament, a grups de 1r de primària a 2n de batxillerat. Aquestes sessions a la carta permeten apropar a l’alumnat modalitats esportives que no poden realitzar habitualment al seu centre. Es formula la demanda des de l’escola, d’acord amb l’oferta de diferents modalitats que ofereix La Mar Bella.

Aquestes sessions van destinades a grups-classe, tenen una durada de 75 minuts i són totalment pràctiques. En una jornada es pot realitzar un màxim de 2 sessions de tast per 3 grups classe.

Oferim: bàdminton, trampolí, handbol, rugbi, atletisme, ioga i marxa nòrdica. Tenint l’opció també de fer algunes d’aquestes modalitats en format exterior/platja.

Els tècnics i tècniques són especialistes de cadascuna de les modalitats i provenen de les entitats col·laboradores: CEO La Mar Bella, Club Natació Poblenou, Handbol Poblenou, Barcelona Atletisme Club i Club d’Atletisme Canaletes. Trobareu tota la informació i els passos a seguir al document adjunt.

INFORMACIÓ I NORMATIVA

FORMULARI

Ens podeu fer arribar les vostres peticions pel formulari adjunt a partir de la última setmana de juliol 2022 i durant tot el curs escolar.
Per a més informació, podeu escriure a coordinacio@cemmarbella.cat o contactar trucant al 932 210 676.

PREPARACIÓ DE LES OPOSICIONS PER A COSSOS DE SEGURETAT

Vine a preparar les proves físiques al CEM La Mar Bella!
Si vols convertir-te en professional de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i t’has de preparar les proves físiques de les Oposicions, no dubtis a entrenar amb nosaltres!

En aquesta activitat trobaràs una preparació intensiva de les proves físiques per a cossos de seguretat: policia local, guàrdia urbana, mossos d’esquadra, agents rurals…, amb consells i recomanacions específiques de cada prova.

Tenim dos horaris d’entrenament diferents, per adaptar-nos a tothom:
– Divendres: 16:00 h. a 18:00 h.
– Dissabtes: 15:00 h. a 17:00 h.

Els entrenaments es fan aprofitant totes les instal·lacions del CEM La Mar Bella, centrant i adaptant l’activitat en el pavelló i la pista d’atletisme. Tots els exercicis estan dissenyats i optimitzats per aconseguir el màxim rendiment físic de l’aspirant, així com potenciar les seves habilitats.

Aquest curs és per a majors de 16 anys i té un preu de 45,00 € / mes. Per efectuar la inscripció cal contactar al mail recepcio@cemmarbella.cat.

Apunta’t ja o demana informació a recepció. T’hi esperem!

ESPORT PER VACANCES

Campus La Mar Bella (del 25 al 28 de març de 2024)

Coincidint amb els dies festius de Setmana Santa, el CEM La Mar Bella proposa un seguit d’intenses jornades orientades a la pràctica i millora de les disciplines esportives que es practiquen al Club Esportiu Olímpic Mar Bella: el bàdminton i el trampolí.

Les jornades, impartides per un equip tècnic d’alt nivell i orientades a joves esportistes, inclouen entrenaments tècnics, tàctics i específics, un aprenentatge a través de material audiovisual i partits. A més a més, la participació en el campus implica el regal d’una samarreta exclusiva per a cada esportista!

 • Edat: de 6 a 17 anys
 • Horari: de 9.00 a 13.30 h. amb servei d’acollida gratuït de 8.30 a 9.00 h.
 • Cost total del campus: 79€/inscripció (Descompte per jugadors/res i gimnastes del CEO Mar Bella i per germans/es a partir de la segona inscripció – 72€).
 • Places limitades!

Campus La Mar Bella és un projecte organitzat pel CEM La Mar Bella juntament amb el CEEB i el CE Olímpic Mar Bella, amb el suport d’institucions com la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, i altres col·laboradors. Aquesta edició del campus, comptem amb el patrocini de Cavall Fort i Panini.

INSCRIPCIÓ

Per a més informació, cal enviar un correu a recepcio@cemmarbella.cat o trucar al 93 221 06 76.

Esport per Nadal (21 i 22 de desembre de 2023)

Es tracta del casal multiesportiu més nadalenc de Barcelona. Nens, nenes i joves d’entre 5 i 13 anys tasten diferents estacions cada dia. Aquestes són ben diverses i giren al voltant de l’activitat física i l’esport.

El casal està organitzat pel CEM La Mar Bella (Av. Litoral, 86) amb el suport del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i l’Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica. Comptem amb la col·laboració de CNPN, KNLTS, Handbol Poblenou, Krav Maga BarcelonaLexia Sport Ciate. Els beneficis econòmics d’aquest casal es destinen de manera íntegra a l’oenagé ADIA.

L’horari de jornada és de 9.00 a 13.30 h. amb un servei d’acollida gratuït de 8.30 a 9.00 h. L’edat de participació va dels 5 als 13 anys (escolars d’educació primària). Pel que fa al cost d’inscripció és de 15 € un dia i 25 € els dos dies.

Per inscriure’s, cal omplir el formulari corresponent via online.

El pagament de la inscripció s’ha de fer en efectiu a la recepció de la instal·lació.

Recordeu que les places són limitades… Us esperem a totes i tots per gaudir de l’esport més solidari!!! Per a més informació, cal enviar un correu a coordinacio@cemmarbella.cat o trucar al 93 221 06 76.

MÉS INFORMACIÓ

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic a l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
})(jQuery);