Altres pàgines

CEEB
synergyfit-170x100
trampoli-170x100
badminton-170x100
ttc-170x100
synergyrun-170x100
iogaMB-170x100
nordic-walk-170x100
vacances-170x100

Activitats

GRAN NOVETAT: Campus La Mar Bella: INSCRIU-TE!

ENTRENADORS PERSONALS

Professionals amb una alta experiència i formació esportiva, d’esperit motivador, rigor a l’hora de treballar i capacitat d’adaptar-se a cada usuari. Els 4 entrenadors personals del CEM La Mar Bella -Artur Celma, Adrià Revilla, Javi Cejas i Pau Fradera- ofereixen sessions de caràcter personalitzat perquè assoleixis els teus objectius de forma progressiva. Amb tota mena de recursos, bon feedback i una planificació sòlida a l’hora d’entrenar.

El preu d’una hora d’entrenament personal a La Mar Bella és de 40,80 € per a no abonats. D’altra banda, hi ha preu amb descompte per a persones abonades al complex. Pel que fa a la inscripció i a demanar hora, cal adreçar-se a la recepció de la instal·lació. Per a més informació, es pot enviar un correu a cemlamarbella@elconsell.cat.

Tria el teu propi entrenador!

Artur Celma
 • Fitness
 • Atletisme
 • Halterofilia
 • Treball del core
Pau Fradera
 • Fitness
 • Atletisme
 • Readaptació
 • Entrenament de força
Adrià Revilla
 • Fitness
 • Atletisme
 • Treball de core
 • Entrenament funcional

MARXA NÒRDICA

Descobreix el nostre Especial Confinament

Tenint en compte la situació de confinament dictada per les autoritats amb l’objectiu de frenar l’impacte del coronavirus, durant el mes de maig de 2020 vem incorporar de forma periòdica un seguit de capítols amb informació útil sobre Marxa Nòrdica!! Descobriu els punts clau d’aquesta fascinant disciplina cardiovascular clicant les imatges que veureu a continuació.

Sabies què…?

L’activitat de marxa nòrdica o “nordic walk” del CEM La Mar Bella se celebra:

 • Grup matí: dimarts i dijous de 10.00 a 11.00 h.
 • Grup tarda: dilluns i dimecres de 19.00 a 20.00 h.
 • Dos dissabtes al mes a les 10.00 a 11.30 h.

Podeu consultar dates i horaris més específics al punt de recepció de la instal·lació. Recordeu que l’activitat és gratuïta per a persones abonades. Per a altres usuaris i usuàries, el preu és de 25 € al mes. Gaudim plegats de la marxa nòrdica!!

SYNERGY

Activitat dirigida en grup, on es treballa per estacions, amb l’objectiu de tonificar tot el cos i treballar també la part aeròbica jugant amb els descansos entre estacions i la intensitat dels exercicis. L’estructura està dividida en varies estacions que permeten treballar la musculatura de forma completa. També s’utilitza material funcional com són els TRX, kettlebells, gomes, bossu, etc. que li dóna més dinamisme i qualitat a l’entrenament.

El Synergy se celebra dimarts i dijous, de 18.00 a 19.00 h. Es tracta d’una activitat gratuïta per als abonats i abonades a la instal·lació. Pel que fa al preu normal de l’activitat és de 25 € al mes.

Tots aquells interessats poden sol·licitar una plaça a través del correu electrònic cemlamarbella@elconsell.cat o adreçant-se a la recepció de la instal·lació un dia abans de l’activitat.

IOGA

Des del CEM la Mar Bella iniciem una nova activitat de Ioga a l’aire lliure, sempre que el temps ho permeti, a la platja, amb les onades com a fil musical i el mar com a escenari.

Els horaris de l’activitat són:

 • Dilluns i dimecres de 12.30 a 13.45 h.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb recepció (cemlamarbella@elconsell.cat o trucant al 93 221 06 76). També podeu contactar amb la nostra instructora de ioga, Faireth Villasmil a través d’Instagram.

TRAMPOLÍ

L’escola de trampolí de La Mar Bella (llit elàstic) va néixer a l’octubre de 2011 amb l’objectiu d’iniciar i promocionar un esport diferent per a nens i nenes de diverses edats, minoritari i molt poc conegut encara però de ben segur, molt divertit.

Els grups es divideixen per edats i s’entrenen 2 dies a la setmana. Hi ha un grup especial de competició, els dilluns, per als nens i nenes que ja poden començar a competir i que tenen un nivell més alt.

El complex disposa del material adequat per poder practicar aquesta modalitat que es desenvolupa a la sala polivalent “peixera”.

Informació: enviant un correu a cemlamarbella@elconsell.cat o a la recepció del pavelló.

Informació i horaris Escola de Trampolí (2020-2021)

BÀDMINTON

La proposta de l’escola de bàdminton s’adreça a nens, nenes i adults que vulguin iniciar-se en aquesta modalitat esportiva.

Pensem que era un deute que els gestors teníem amb la Mar bella, recuperar l’esport per al qual va ser dissenyada i intentar recol·locar-lo dins del panorama ciutadà.

L’escola va iniciar-se al setembre del 2014. Actualment està formada per 7 grups: tres grups d’escolars i quatre grups d’adults.

A part d’aquests grups també tenim un grup destinat per a nens/es amb l’aspectre d’Asperguer.

L’escola disposa del material esportiu adequat (xarxes, volants i raquetes) per a poder practicar aquest esport en perfectes condicions.

A part dels entrenaments habituals, els usuaris de l’escola també poden participar en la lliga escolar de bàdminton que organitza el Consell Escolar de Barcelona, juntament amb alguns tornejos puntuals que s’organitzen durant la temporada.

Per a més informació, podeu escriure a cemlamarbella@elconsell.cat o adreçar-vos a la recepció del pavelló.

Informació i horaris Escola Bàdminton escolars (2020-2021)

Informació i horaris Escola Bàdminton adults (2020-2021)

ESCOLA DE TRIATLÓ – ProAm Training

És el primer centre d’entrenament per a triatletes a Barcelona. Compte amb les millors instal·lacions esportives i amb el cos tècnic professional de ProAm Training. Triatló – Club ProAm està dirigit per a triatletes que busquen millorar el seu rendiment en mans d’un equip tècnic professional i  també per a esportistes que desitgin convertir-se en triatletes i que busquen ajuda professional per aconseguir-ho.

T’oferim:

 • Els entrenaments de les 3 disciplines esportives: natació (a mar obert i en piscina en època hivernal), ciclisme i atletisme on s’inclou també el treball de tècnica, transicions, treball de força i potència, amb una metodologia basada en les ciències de l’esport.
 • Planificació personalitzada de l’entrenament amb la plataforma de ProAm Training. L’eina on-line més completa i innovadora en preparació esportiva.
 • Avaluació del rendiment esportiu.
 • Equip tècnic professional, amb especialistes que t’ajudaran a millorar el teu rendiment i marques personals en cada una de les 3 disciplines.
 • Assessorament professional en el control de les cargues d’entrenament, suplementació i confecció de l’escalfament esportiu.
 • Determinació dels pics de forma de la temporada.
 • Instal·lacions esportives completes i adequades per a la preparació del Triatló.

Informació: info@proamtraining.com o a la recepció del pavelló.

Consultar preus i horaris: presentació Triatló – Club ProAm

SESSIONS DE TAST

Oferta de promoció esportiva destinada a les escoles i centres educatius. Aquestes sessions a la carta permeten apropar a l’alumnat modalitats esportives que no poden realitzar habitualment al seu centre. La demanda la formula l’escola, d’acord amb l’oferta de diferents modalitats que ofereix la Mar Bella.

Aquestes sessions van destinades a grups/classe, tenen una durada de 75 minuts i són totalment pràctiques. Es poden combinar per a poder realitzar més d’una sessió al llarg del matí. A més a més, les sessions de tast es desenvolupen en diferents espais de la instal·lació i són impartides per personal preparat de cada modalitat. Dins del preu s’inclou el cost de la instal·lació, el material específic i el monitoratge.

El cost de la sessió és de 30 € per grup classe i modalitat, i la data de realització i l’horari es consensuen amb la disponibilitat d’espai al CEM La Mar Bella. També es poden demanar sessions de tast d’esports de platja, que es desenvoluparien a la platja de la Mar Bella, annexa al complex. El preu en aquest cas és de 40 € per sessió.

Per a més informació, podeu escriure a cemlamarbella@elconsell.cat o adreçar-vos a la recepció del complex.

ESPORT PER VACANCES

Campus La Mar Bella (del 29 de març a l’1 d’abril): INSCRIU-TE!

Coincidint amb els dies festius de Setmana Santa, del 29 de març a l’1 d’abril de 2021, el CEM La Mar Bella proposa un seguit d’intenses jornades orientades a la pràctica i millora de les diferents disciplines esportives que es practiquen al Club Esportiu Olímpic Mar Bella: bàdminton, trampolí i triatló.

Les jornades, impartides per un equip tècnic d’alt nivell i orientades a esportistes nascuts entre el 2005 i el 2012, inclouen entrenaments tècnics, tàctics, específics, aprenentatge a través de material audiovisual i partits. A més a més, la participació al campus implica el regal d’una samarreta exclusiva de l’edició 2021 per a cada esportista!!

 • Zona Bàdminton: de 6 a 19 anys
 • Zona Trampolí: de 6 a 18 anys
 • Zona Triatló: de 10 a 19 anys

Horari de les jornades: de 9.00 a 17.00 h. amb servei d’acollida gratuït de 8.00 a 9.00 h. i dinar inclòs cada dia.

Cost total del campus: 100 € (reduït a 80 €, per als germans o germanes del primer inscrit, i a 85 € per tots aquells i aquelles que s’inscriguin abans del 7 de març).

Campus Zona compta amb el suport del CE Olímpic Mar Bella, ProAm, Wala, Sant Aniol, Cuina Justa, CEEB, Generalitat de Catalunya, Ajuntament i Diputació de Barcelona i CE Olímpic Mar Bella.

Inscripcions: de manera presencial a la recepció del CEM La Mar Bella i online.

Més informació: cemlamarbella@elconsell.cat o accedint a la recepció del complex.

Esport per nadal

Aquest casal multiesportiu se celebra durant els dies 22, 23 i 24 de desembre de 2020. Els i les participants tasten diferents estacions cada dia. Aquestes són ben diverses i giren al voltant de l’activitat física i l’esport (trampolí, bàdminton, atletisme, rugbi, handbol, iniciació al triatló i defensa personal, entre d’altres). El monitoratge dels grups és a càrrec de personal voluntari format adequadament, procedents d’entitats col·laboradores de la casa: CNPN Rugbi, Barcelona Atletisme, Handbol Poblenou, Krav Maga Barcelona, ProAm, el CE Olímpic Mar Bella i el patrocinador oficial del casal: Wala. Els beneficis econòmics del casal es destinen de manera íntegra a l’ONG ADIA (Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica). A més a més, cadascun dels nens, nenes participants rebran una samarreta commemorativa, gentilesa de Wala.

L’horari és de 9.00 a 13.30 h. amb un servei d’acollida gratuït de 8.00 a 9.00 h. L’edat de participació va dels 5 als 13 anys (educació primària). Pel que fa al cost d’inscripció és de 10 € un dia, 15 € dos dies i 20 €, tres. Per inscriure’s, cal omplir el formulari corresponent i entregar-lo imprès al punt de recepció del CEM La Mar Bella (Av. del Litoral, 86, Barcelona). Un cop allà, haureu de realitzar el pagament d’inscripció en efectiu. Ah! Recordeu que les places són limitades… Us esperem a totes i a tots per gaudir de l’esport més solidari!!!

Per a més informació: cemlamarbella@elconsell.cat / 93 221 06 76.

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic a l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies