Altres pàgines del Consell

ElConsell
CEEB
FEEB
ISSO
Adia
Can Font
SuperAccio
synergyfit-170x100
trampoli-170x100
badminton-170x100
ttc-170x100
synergyrun-170x100
iogaMB-170x100
nordic-walk-170x100
vacances-170x100

Activitats

Nordic Walk

La Marxa Nòrdica és una activitat aeròbica que consisteix a caminar amb dos bastons dissenyats per acompanyar la marxa del corredor o corredora. És una activitat idònia per exercitar tot el cos de manera saludable i una manera de treballar cardiovascularment sense gran impacte articular.

A partir d’una correcta tècnica es pot arribar a treballar el 90 % de la musculatura corporal, a diferència de l’acte de caminar, on només es treballa un 30 % del cos. A més a més, es tracta d’una activitat que potencia enormement l’àmbit cardiovascular de l’esportista.

Al grup de marxa Nòrdica de la Mar Bella t’ensenyarem la tècnica correcta i farem rutes pel Litoral de la platja amb una entrenadora especialitzada en aquesta modalitat on podreu gaudir de l’aire lliure fent esport de manera saludable.

Els horaris de l’activitat són:

  • Dilluns i dimecres de 18h a 19h (grup iniciació)
  • Dilluns i demecres de 19h a 20h (grup avançat)
  • Dissabtes de 9h a 10h (cada 15 dies)

Tots aquells interessats en inscriure’s a la marxa nòrdica del CEM la Mar Bella poden fer-ho sol·licitant una plaça a través del correu electrònic marbella@elconsell.cat o adreçant-se a la recepció de la instal·lació un dia abans de l’activitat.

El primer dia podeu venir gratuïtament, sense cap compromís, a provar l’activitat.

Flyer informatiu

SYNRGY FIT

Activitat dirigida en grup, on es treballa per estacions, amb l’objectiu de tonificar tot el cos i treballar també la part aeròbica jugant amb els descansos entre estacions i la intensitat dels exercicis. L’estructura està dividida en varies estacions que permeten treballar la musculatura de forma completa. També s’utilitza material funcional com són els TRX, kettlebells, gomes, bossu, etc. que li dóna més dinamisme i qualitat a l’entrenament.

Els horaris de l’activitat són:

  • Dimarts i dijous de 18h a 19h

Tots aquells interessats poden sol·licitar una plaça a través del correu electrònic marbella@elconsell.cat o adreçant-se a la recepció de la instal·lació un dia abans de l’activitat.

El primer dia podeu venir gratuïtament, sense cap compromís, a provar l’activitat.

Flyer informatiu

SYNRGY RUN

Buscant una activitat dinàmica, entretinguda i original? Synergy RUN és l’activitat on la combinació de força i resistència en petites, divertides i variades estacions, dissenyades especialment per aquells corredors que volen anar un pas més enllà, combinant accessoris, peses, cordes i molta energia, t’ajudaran a modelar el físic i millorar la condició física ràpidament.

Els horaris de l’activitat són:

  • Dimarts i dijous de 19h a 20h

Tots aquells interessats poden sol·licitar una plaça a través del correu electrònic marbella@elconsell.cat o adreçant-se a la recepció de la instal·lació un dia abans de l’activitat.

El primer dia podeu venir gratuïtament, sense cap compromís, a provar l’activitat.

Descarrega’t la informació a aquest enllaç

banner synrgy run

Ioga La Mar Bella

Des del CEM la Mar Bella iniciem una nova activitat de Ioga a l’aire lliure, sempre que el temps ho permeti, a la platja, amb les onades com a fil musical i el mar com a escenari amb la col·laboració de l’escola Kaivalya del Poble Nou.

  • Dimarts i dijous de 7h a 8:15h
  • Dilluns i dijous de 14h a 15:15h

Descarrega’t el flyer informatiu

banner ioga la mar bella

Trampolí

L’escola de trampolí de La Mar Bella (llit elàstic) va néixer a l’octubre de 2011 amb l’objectiu d’iniciar i promocionar un esport diferent per a nens i nenes de diverses edats, minoritari i molt poc conegut encara però de ben segur, molt divertit.

Els grups es divideixen per edats i s’entrenen 2 dies a la setmana. Hi ha un grup especial de competició, els divendres, per als nens i nenes que ja poden començar a competir i que tenen un nivell més alt.

El complex disposa del material adequat per poder practicar aquesta modalitat que es desenvolupa a la sala polivalent “peixera”.

Informació: enviant un correu a marbella@elconsell.cat o a la recepció del pavelló.

Informació i horaris escola de trampolí 2018-2019

Bàdminton

La proposta de l’escola de bàdminton s’adreça a nens, nenes i adults que vulguin iniciar-se en aquesta modalitat esportiva.

Pensem que era un deute que els gestors teníem amb la Mar bella, recuperar l’esport per al qual va ser dissenyada i intentar recol·locar-lo dins del panorama ciutadà.

L’escola va iniciar-se al setembre del 2014. Actualment està formada per 7 grups: tres grups d’escolars i quatre grups d’adults.

A part d’aquests grups també tenim un grup destinat per a nens/es amb l’aspectre d’Asperguer.

L’escola disposa del material esportiu adequat (xarxes, volants i raquetes) per a poder practicar aquest esport en perfectes condicions.

A part dels entrenaments habituals, els usuaris de l’escola també poden participar en la lliga escolar de bàdminton que organitza el Consell Escolar de Barcelona, juntament amb alguns tornejos puntuals que s’organitzen durant la temporada.

Informació: coordinaciomb@elconsell.cat  o a la recepció del pavelló.

Informació i horaris escola bàdminton escolars 2018-2019

Informació i horaris escola bàdminton adults 2018-2019

Triathlon Training Center

És el primer centre d’entrenament per a triatletes a Barcelona. Compte amb les millors instal·lacions esportives i amb el cos tècnic professional de ProAm Training.

Triathlon Training Center està dirigit per a triatletes que busquen millorar el seu rendiment en mans d’un equip tècnic professional i  també per a esportistes que desitgin convertir-se en triatletes i que busquen ajuda professional per aconseguir-ho.

T’oferim:

–          Els entrenaments de les 3 disciplines esportives: natació (a mar obert i en piscina en època hivernal), ciclisme i atletisme on s’inclou també el treball de tècnica, transicions, treball de força i potència, amb una metodologia basada en les ciències de l’esport.

–          Planificació personalitzada de l’entrenament amb la plataforma de ProAm Training. L’eina on-line més completa i innovadora en preparació esportiva.

–          Avaluació del rendiment esportiu.

–          Equip tècnic professional, amb especialistes que t’ajudaran a millorar el teu rendiment i marques personals en cada una de les 3 disciplines.

–          Assessorament professional en el control de les cargues d’entrenament, suplementació i confecció de l’escalfament esportiu.

–          Determinació dels pics de forma de la temporada.

–          Instal·lacions esportives completes i adequades per a la preparació del Triatló.

Informació: info@proamtraining.com o a la recepció del pavelló.

Consultar preus i horaris: presentació TTC

Sessions de tast

Oferta de promoció esportiva destinada a les escoles i centres educatius. Aquestes sessions a la carta permeten apropar a l’alumnat modalitats esportives que no poden realitzar habitualment al seu centre.

La demanda la formula l’escola, d’acord amb l’oferta de diferents modalitats que ofereix la Mar Bella.

Aquestes sessions van destinades a grups/classe, tenen una durada de 75 minuts i són totalment pràctiques. Es poden combinar per a poder realitzar més d’una sessió al llarg del matí.

Les sessions tenen lloc als diferents espais de la instal·lació i són impartides per personal preparat de cada modalitat. Dins del preu s’inclou el cost de la instal·lació, el material específic i el monitoratge.

El cost de la sessió és de 30 € per grup classe i modalitat, i la data de realització i l’horari es consensuen amb la disponibilitat d’espai al CEM La Mar Bella.

Es poden demanar sessions de tast d’esports de platja, que es desenvoluparien a la platja de la Mar Bella, annexa al complex. El preu en aquest cas és de 40 € per sessió.

Per a poder realitzar aquestes sessions amb el vostre centre i conèixer les modalitats ofertades, podeu consultar aquest tríptic informatiu:

Tríptic

Informació: activitatsmb@elconsell.cat o bé a la recepció del complex.

Esport per vacances

Esport per nadal

Casal multiesportiu solidari que es realitza durant les dates nadalenques, l’horari és de 9 h del matí a 13 h del migdia tot i que el servei d’acollida s’inicia a les 8 h. Les edats de participació van dels 5 als 13 anys (nens d’educació Primària).

El casal és una activitat dinàmica en què els participants passen per estacions al llarg de cadascun dels dies. Aquestes estacions són de tipologia diversa però totes giren entorn l’activitat física i l’esport (llit elàstic, spiribol, bàdminton, tennis taula, esports col·lectius, entre d’altres).

El monitoratge dels grups són a càrrec de personal voluntari format adequadament, dirigits per professionals qualificats.

Els beneficis econòmics del casal, corresponents a les entrades solidàries diàries de 5 €, es destinen de manera íntegra a l’ONG ADIA (Associació que forma part del grup El Consell)

Tots els participants reben una samarreta commemorativa de la seva participació.

Les preinscripcions es poden tramitar a través d’aquest formulari. Les places són limitades.

Informació: marbella@elconsell.cat o bé a la recepció del complex.

Podeu descarregar el flyer en aquest enllaç

 

Campus solidari Zona Bàsquet

Us presentem la cinquena edició del CAMPUS ZONA BÀSQUET 2019. Un espai de bàsquet 100%, que busca la qualitat, l’aprenentatge i el divertiment.

El campus es realitzarà del dia 15 al 18 d’abril, coincidint amb els dies de descans escolar de Setmana Santa. Durant la seva estada, els nois i noies perfeccionaran les seves habilitats gaudint amb l’esport que més els hi agrada. Inclou: entrenaments tècnics, tàctics, específics, campionats All-Stars, clínics, visualitzacions de vídeos, partits, etc…i està dirigits per tècnics qualificats.

HORARI: de 9:00 a 17:00 h. (amb servei d’acollida gratuït de 8:00 h a 9:00 h i dinar inclòs) .

PARTICIPANTS: nenes i nens nascuts entre els anys 2005 al 2012.

COST: 95 euros tot inclòs, amb descomptes per a germans.

ALTRES: informes finals personalitzats, samarretes commemoratives, regals i sorpreses per a tots els participants.

Informació entitats:

En el cas que les entitats vulgueu apuntar un grup de nens/es per participar en el Campus Zona Bàsquet, estudiarem incorporar un dels vostres entrenadors a l’equip tècnic del campus.

Informació: marbella@elconsell.cat o bé a la recepció del complex.

Podeu descarregar el flyer en aquest enllaç

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, faci clic a l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies